Kontakt

Få et tilbud

Kontakt os nu - Vi svarer indenfor 24 timer!

Er du klar til at starte dit næste tømrerprojekt? Kontakt Onkel H Håndværk i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dine drømme. Vi svarer indenfor 24 timer, og ser frem til at arbejde sammen med dig og skabe noget fantastisk. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og give dig den rådgivning, du har brug for.

Vores adresse

C/O Henrik Wonsbek Faurbjergvej 32, 4300 Holbæk

Kontakt Onkel H Håndværk

Har du brug for en pålidelig håndværker til dit næste projekt? Hos Onkel H Håndværk tilbyder vi en bred vifte af tjenester inden for både tømrerarbejde og snedkerarbejde. Uanset om du drømmer om en skræddersyet møbelløsning, planlægger en omfattende renovering, eller har brug for hjælp til ombygning eller tilbygning, er vi her for at gøre dine idéer til virkelighed.
Vi tilbyder blandt andet følgende ydelser:

Snedkerarbejde: Specialfremstillede møbler, reoler, badeværelsesmøbler og meget mere.
Renovering: Modernisering af eksisterende bygninger, opdatering af interiør og totalrenoveringer.
Ombygning: Ændringer i din bolig, der tilpasser den til dine aktuelle behov, såsom flytning af vægge eller ændring af ruminddeling.
Tilbygning: Udvidelse af dit hjem med ekstra kvadratmeter, såsom en ny stue, et ekstra værelse eller en garage.

Vi står klar til at hjælpe dig med alt tømrerarbejde

Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en håndværker, der lytter til dine behov og leverer resultater af høj kvalitet. Når du vælger Onkel H Håndværk, får du en engageret fagmand, der tager sig tid til at forstå dine ønsker og behov. Vi arbejder tæt sammen med dig fra start til slut og sikrer, at du er informeret og tryg gennem hele processen.

Du kan forvente en hurtig respons, når du kontakter os – Vi svarer altid inden for 24 timer. Uanset om du har spørgsmål, ønsker et uforpligtende tilbud, eller har brug for rådgivning om dit projekt, er vi her for at hjælpe. Du kan ringe til os, sende en e-mail eller udfylde kontaktformularen her på siden. Vi gør det let for dig at komme i gang, og vi er fleksible, så vi kan finde en tid, der passer dig.

Vi er klar til at tage fat på dit næste projekt og ser frem til at hjælpe dig med at realisere dine planer, hvad enten det er et mindre snedkerprojekt eller en større tømreropgave. Kontakt Onkel H Håndværk i dag, og lad os sammen skabe noget, du kan være stolt af.